Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda saknar Yaay

Lästid: 1 min

Jag tror att Tilda saknar Yaay!

Mormor alltså.

Häromdan åkte vi spårvagn och precis vid barnvagnsplatsen satt en asiatisk äldre kvinna i min mammas ålder. Om jag får gissa så skulle jag tippa på att hon var japansk. Hon hade solglasögon på sig. Tilda var lite yrvaken men tittade jättelänge på kvinnan. Så jag skojade till med att viska “Yaay, yaay”. Tilda glodde på mig och på kvinnan. Det såg ut som hon skulle böla. Hon såg verkligen förvirrad ut. Trodde nog det var Yaay. Tror att hon saknar Yaay.

Idag kommer Yaay och Taa tillbaka från 1 månad i Thailand. Får se om vi kan åka hälsa på snart.

 

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge