Nu har castaren ringt upp och berättat att han ville jättegärna provafilma Tilda och Prim! Det är ju superskoj och han lät mycket trevlig.

Jag hade smsat och skrev som en förvarning att Tilda ska till Thailand med mormor och morfar 20/4-20/5. Så ifall hon skulle komma med så skulle det bli slöseri med tid om hon inte kan vara med när det är dags att filma. Castaren ringde upp nästan direkt och bokade in oss för casting imorn med båda barnen.

Filmningen kommer vara 10 april, inte hel dag så det är ju jättebra om de skulle komma med.

Vad ska barnen få göra?

Det är en reklamfilm för Liseberg. Tilda som är 5 år är mest intressant för de sa Castare men ändå vill de ha med Penny. Det ska bli ett gäng barn (tror jag) som ska springa som tokiga fram till Lisebergskaninen och kram den.

Det låter ju så lätt… eller?

Jag känner Tilda rätt väl och hon vet själv att hon är alltid lite blyg i början. Provfilmningen kommer ta 20-30 min fast vi får nog tinar upp henne lite innan och ger henne input på vad kommer att hända.

Igår redigerade jag lite bilder och Tilda ville så gärna titta på bilder, bara bilder på henne då och sade ”jag vill inte se på Penny, jag vill ju se bilder på mig”. Jajja lite ego och självupptagen.., eller vad ska man kalla det? Men jag får ge henne den bilden att hon kommer vara på film som hon kan titta på senare och även på tv!

Tilda krama kaninen på Liseberg

En av bilderna ska i alla fall vara på Kaninlandet och sen krama kaninen.

Litet eldprov?

Detta blir en första prov för barnen och vi får se hur mycket de är bekväma och våga vara i rampljuset. Tilda blir ju skogstokig på oss när tog tycker att vi härmar vad Jon säger. Tilda blir så blyg när alla tittar på henne t ex hon skulle komma in i förskolesalen under samlingen när alla sitter redan i en ring. Vem skulle inte känna sig utrotad när man kommer försent till ett möte?

Arvord?

Ingen aning. Det kan vara allt från 0-500kr, 5000 kr eller 15000kr, beror på vad det är ju. Själv har jag testat på som statist och fått ynka 300kr för en hel dag och spelade en servitris bakom en tom bardisk i slutet av Sebbe-filmen liksom. Jag frågade inte heller om arvordet för det tar man väl sen när barnen har kommit med.

Skulle du vilja att din/dina gör modelljobb eller vara med i reklam?