Tilda på shopping 

Lästid: 1 min

Att handla med en 2-3 åring är inte alltid så lätt.

Idag var vi i Bäckebol och kollade på Stadium Outlet, XXL, Media Markt och Coop. Tilda fick gå hela tiden och vi lämnade resevagneb kvar i bilen. Tilda kunde springa runt fritt och det verkar som att hon har lärt sig att jon måste hålla sig nära till oss. Hela tiden när hon går iväg själv så hör man hennes skratt och rop “pappa, var eee du? Maammaaa var eee du?” Folk fick ju akta sig lite haha.

Sedan var det inte såå svårt att övertala Tilda att hon måste lägga tillbaka allting, lite tålamod måste man ha ja för hon vill gärna känna och klämma innan hon lägger tillbaka. Vid lösgodis-hörnan var ju lite jobbigt men hon var ändå bara halvvägs dit men gjorde lite protest och grinade men sen gick hon villig med och betala. Vi kör oftast med självscaning men hon får lgga grejer på band om vi betalar i kassan.

Hon har också en fix-idé att hon måste plocka alla grejer på golvet inne i butiker och vilja lägga tillbaka och blir otålig om hon ger nåt till oss och vi inte ta den och lägga tillbaka åt henne. Det är som att hon jobbar där haha!

Se film som jag har klippt ihop med musik till 🙂

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge