Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda på pappas jobb

Lästid: 1 min

Igår efter dagiset var Tilda och jag en sväng i stan och handlade lite bläckfisk på Saigon Food i Nordstan. Tilda ville träffa pappa så vi gick upp till Måns jobb. Där träffade vi på de flesta på hans avdelning. Alla tyckte det var kul att se Tilda igen och att hon hade växt så mycket. Tilda ville mest sitta i barnvagnen och mumsa i fikabrödet och gömma sig under suffletten men tjuvtittade på alla. 

Och när hon så en jätte pilatesboll så sken hon upp hehe 

 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Tilda på pappas jobb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge