Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda på bvc – skelögdhet & öronvax

Lästid: 1 min

Tilda var inte direkt superglad att följa med till BVC. Jag sa att vi skulle träffa sjuksköterskan A och då sa Tilda att hon själv är Dr.McStuffin haha.


Vi kom i tid i alla fall och vi hann med hamburgarehuset (Donken). Tilda krånglade så klart och ville absolut gå dit först samt sitta där och äta där. Hon fick 5 min på sig att käka. Jag fick med henne när jag sa att vi kunde äta på lekplatsen.

På BVC gick det fort. Vi pratade lite om Tildas skelögdhet. A bad Tilda titta upp på lamporna på taket och fjärilar på väggen men Tilda var blyg. Hon satt mest på stolen och sade inte ett ljud. Vi pratade också att det kan vara ärfligt. A undrade om någon i familjen har glasögon. På Måns sida har alla hans syskon och min bror hade det redan som liten. A lade in Tilda direkt på remiss och det blir troligtvist till Lundby Capri Sjukhuset. Vi ska bl.a kolla synen på henne. Toppen! 

Jag passade på och berätta att vi såg en stor öronvax i hennes högra örat och A tog en titt på båda öronen och instämde. Tilda hade inte ont men det var nåt jag upptäckte häromdan. Vi skulle bara köpa Vaxör eller nåt liknande för att spola öronen med. Vi försökte även mäta Tilda men det gick hon inte heller med på fast hon ville innan i toaletten där det var en mätsticka med djur på. Hon är 99cm.
Prim jobbar hård hehe

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge