Tilda var inte direkt superglad att följa med till BVC. Jag sa att vi skulle träffa sjuksköterskan A och då sa Tilda att hon själv är Dr.McStuffin haha.


Vi kom i tid i alla fall och vi hann med hamburgarehuset (Donken). Tilda krånglade så klart och ville absolut gå dit först samt sitta där och äta där. Hon fick 5 min på sig att käka. Jag fick med henne när jag sa att vi kunde äta på lekplatsen.

På BVC gick det fort. Vi pratade lite om Tildas skelögdhet. A bad Tilda titta upp på lamporna på taket och fjärilar på väggen men Tilda var blyg. Hon satt mest på stolen och sade inte ett ljud. Vi pratade också att det kan vara ärfligt. A undrade om någon i familjen har glasögon. På Måns sida har alla hans syskon och min bror hade det redan som liten. A lade in Tilda direkt på remiss och det blir troligtvist till Lundby Capri Sjukhuset. Vi ska bl.a kolla synen på henne. Toppen! 

Jag passade på och berätta att vi såg en stor öronvax i hennes högra örat och A tog en titt på båda öronen och instämde. Tilda hade inte ont men det var nåt jag upptäckte häromdan. Vi skulle bara köpa Vaxör eller nåt liknande för att spola öronen med. Vi försökte även mäta Tilda men det gick hon inte heller med på fast hon ville innan i toaletten där det var en mätsticka med djur på. Hon är 99cm.
Prim jobbar hård hehe