Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda på 2,5 års kontroll

Lästid: 1 min

Det är 2 år och 8 mån egentligen. Idag var BVC-besök och jag hade nästan glömt.

Tilda ville bara vara på soffan med mamma idag, leka Alfons pussel, läsa Super Charlie…bara vara hemma alltså. Så det var lite bråk att komma iväg då hon absolut “vill inte leka med doktorn”hehe.

Lyckades “lura” henne med att vi ska “göra mat som på tv”och då malade hon på att vi “laga panda i kotten”…! Hahaha! Det var en unga tv-kocken Donal Skehan som lagade en panna cott med rabarberkompott och hon satt och tittade verkligen och sa “han laga gott” och försökte säga panna cotta eftee mig men det blev “panda kotten” och så “panda i kotten gott gott”. Härligt med barn haha!

  
På bvc:n så var Tilda jätteduktig. Hon var med på allting som bvc-M ville att hon skulle göra och kommunicerade var jättebra sa sjuksköterskan. Tilda kunda säga om allting och även färger, svarade på frågor. Hoppade upp på vågen och ställde sig och mätte längden utan några protest.

Vikt och längd-kurvan har hon följt mycket bra men under medelstrecket då, fast hon har i alla fall följt sin egen kurva. Längkurvan har hon nu kommit ikapp och ligger där hon ska. Vikt 13.4kg och längd 93 cm!

Å så ville hon inte gå därifrån för det var mycket roliga saker att leka med. Nu är vi på lekplatsen vid “nya huset”. Det märks att det är höstlov och förskolor har planeringsdag idag, mycket barn på lekplatsen.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge