Tilda på 2,5 års kontroll

Lästid: 2 min

Det är 2 år och 8 mån egentligen. Idag var BVC-besök och jag hade nästan glömt.

Tilda ville bara vara på soffan med mamma idag, leka Alfons pussel, läsa Super Charlie…bara vara hemma alltså. Så det var lite bråk att komma iväg då hon absolut “vill inte leka med doktorn”hehe.

Lyckades “lura” henne med att vi ska “göra mat som på tv”och då malade hon på att vi “laga panda i kotten”…! Hahaha! Det var en unga tv-kocken Donal Skehan som lagade en panna cott med rabarberkompott och hon satt och tittade verkligen och sa “han laga gott” och försökte säga panna cotta eftee mig men det blev “panda kotten” och så “panda i kotten gott gott”. Härligt med barn haha!

  
På bvc:n så var Tilda jätteduktig. Hon var med på allting som bvc-M ville att hon skulle göra och kommunicerade var jättebra sa sjuksköterskan. Tilda kunda säga om allting och även färger, svarade på frågor. Hoppade upp på vågen och ställde sig och mätte längden utan några protest.

Vikt och längd-kurvan har hon följt mycket bra men under medelstrecket då, fast hon har i alla fall följt sin egen kurva. Längkurvan har hon nu kommit ikapp och ligger där hon ska. Vikt 13.4kg och längd 93 cm!

Å så ville hon inte gå därifrån för det var mycket roliga saker att leka med. Nu är vi på lekplatsen vid “nya huset”. Det märks att det är höstlov och förskolor har planeringsdag idag, mycket barn på lekplatsen.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge