Tilda & outfits

Lästid: 2 min

Jag kan inte minnas när Tilda fick välja kläder första gången men det var nog strax innan hon fyllde två år, så i säkert mer än 3 månader nu har hon fått peka vad hon vill ha på sig. Det är lite kul men också jobbigt för mamma å pappa som får rota runt eller ut allt i hennes garderob. Det blir oftast “nej, inte den…inte den…den…nej…stjärna…jåsa” nåt sånt. 

Jag har märkt att hon också matchar kläderna, att hon väljer liknande färger på topp/tröja och byxor. Vi kan nog glädja oss att hon inte är färgblind i och med hon ser färgerna och kan säga vilka färger. 

  Så här ser hon ut idag, hon valde själv “pricshh, shvatt byxsho”
Tilda vägrar jeans. Vi har köpt två par jeans. Först köpte Måns när han varsjälv  med Tilda. Tilda vägrade att ha den jeansen, no way typ. Senare köpte jag ett par jeans med stjärnor. Hon provade i alla fall men hon vägrade ha den. Vi har försökt några gånger och alltid var det storgråt och neeeeeej! 

Igår fick jag på henne trots massa gråt och “neeej inte eans, inte stjärn-eans”. Hon fick ha ett par tunna leggings under. Hon vägrade ha sin nya leopard tröja också men det tog väl 10 min å sedan tänkte hon inte mycket mer på det och sade “mamma ha åså eans”. Hehe! 

  Kolla in tuffingen. Annars är hon mer mjukis-byxor-tjej dvs bekväma kläder. Klänningar gillar hon ibland men de pekar hon ut själv också. 

Sedan är hon medveten om att hon måste ha kläder. Hon kan busa å springa runt naken ett tag men kommer alltid och säga “vill ha tröja” eller “måste ha byxaho”. 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge