Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda och potträning

Lästid: 1 min

Så här kan det låta hemma hos oss…

Mamma/pappa: “Tilda, vill du sitta potta?”. Svaret blir antingen nej eller okej. Om ja, så kunde hon sitta en kortstund och säga “det kommer inget kiss!”… 

Nu på morgonen fick Tilda själv sätta sig på pottan. Plöstligt hördes “psss…” och hon tittade i pottan mellan sina ben. Jag frågade om hon var klar och som svar fick jag “det kommer mera kiss” och så en längre “psssss pssss pssss” och hon klämde några prutt också. Tilda fnittrade å klappade på händerna och sade “braaa Tilda!”. 

Yeay! Det är första gången hon verkade ha förstått hur man kissar på beställning, typ. 

Sedan ställde hon sig upp och blev jättestressad eller hon stressade mig…. “mamma måste ta bort kiss….ta bort kiss i pottan, Tilda vill bada”. 

Nu sitter hon i badet. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge