Tilda och drömmar

Lästid: 1 min

Tilda verkar drömma varje gång hon har sovit. Alla barnen gör väl det, särskilt i förskoleålder? Att de behöver bearbeta allt de har varit med om under dagen. Hon har inte haft någon nattskräck men säkert mardrömmar då hon brukar gny eller små gråter i sömnen och oftast söker tröst hos mig t ex vill ha min arm och stryker på min arm till sömn igen. Om jag har ryggen vänd mot henne så försöker hon alltid vända på mig!

I fredag efter Universeum hade hon sovit i barnvagnen, direkt när hon vaknade så ville hon berätta att hon såg “fiskorna”. Det var som att hon återupplevde Universeum igen fast i drömmen.

Och igår när hon vaknade på morgon så berättade hon “Tilda har åkt buss, det var läskigt, barn på bussen, inga bebis”.

Jag minns en gång mycket väl när hon vaknade och sade “det snöa ute”… det var första snön som hade fallit(!) men ingen av oss hade sett det förrän vi drog upp persiennerna Märkligt va?


En liten en fin fisk på Akvariet…den var också nyfiken på mig tror jag.

Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge