Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda och drömmar

Lästid: 1 min

Tilda verkar drömma varje gång hon har sovit. Alla barnen gör väl det, särskilt i förskoleålder? Att de behöver bearbeta allt de har varit med om under dagen. Hon har inte haft någon nattskräck men säkert mardrömmar då hon brukar gny eller små gråter i sömnen och oftast söker tröst hos mig t ex vill ha min arm och stryker på min arm till sömn igen. Om jag har ryggen vänd mot henne så försöker hon alltid vända på mig!

I fredag efter Universeum hade hon sovit i barnvagnen, direkt när hon vaknade så ville hon berätta att hon såg “fiskorna”. Det var som att hon återupplevde Universeum igen fast i drömmen.

Och igår när hon vaknade på morgon så berättade hon “Tilda har åkt buss, det var läskigt, barn på bussen, inga bebis”.

Jag minns en gång mycket väl när hon vaknade och sade “det snöa ute”… det var första snön som hade fallit(!) men ingen av oss hade sett det förrän vi drog upp persiennerna Märkligt va?


En liten en fin fisk på Akvariet…den var också nyfiken på mig tror jag.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Tilda och drömmar

 1. Barn har ibland ett sjätte sinne 🙂
  Önskar dig en fin vecka!

  1. Ja det tror jag också. Vi thai tror på sånt hehe men det var verkligen lustigt när hon sa det för ett år sen när hon var 1,5 år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge