Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda och barnvakter

Lästid: 1 min

Nu är Way Out West-festival slut. Tildas farmor och farfar har åkt hem. De har varit mycket hjälpsamma och kom hit i fredag å sov över i 2 nätter. Tildas var så fäst vid farmor och det tog lite mer tid med farfar. När de skulle åka hem så ville hon bara vara i deras famn. Hon kallade farmor också för mamma. Jag tar inte åt mig så mycket, Tilda brukar annars peka på sig själv å säga “mamma” så… Hon verkar har twistat till det lite med just “mamma”.

Direkt när barnvakterna kom så hoppade Tilda i knän på dem.

 

Tilda och jag har inte spenderat så mycket tid ihop under Way Out West. I torsdag fick vi lämna Tilda till kusinens föräldrar dvs Månss bror och sambo som bor precis vid Linneplatsen. De tog också med Tilda till Yogurtbaren å åt glass å hon fick leka med kusinen Philip. Tilda verkade oberörd att vi gick och det var inga problem att lämna bort henne. Farfar sade att till och med han skulle kunna klara av att passa Tilda på själv! Tilda har fått bra betyg antar jag! Att hon är så behändig sade farmor. Hoppas att det går lika bra på dagis också!

image
På Condecco med farmor å farfar när mamma och pappa var på event igår. Hur coolt som helst!

 

Om 2 veckor kommer barnvakterna igen och sover över! Jag ska ju på Loppi-event i storstaden å måste åka redan kl.7 på en fredagmorgon å blir borta hela helgen till söndag. Måns skulle springa Midnattsloppet på lördan samma helg, så lite tokigt blir det ju å inga fler barnvakter har vi den helgen å inte så tidig som kl.7 på morgonen.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge