Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda & Lucas – Test av årets glassar! (Vlogg)

Tilda & Lucas – Test av årets glassar! (Vlogg)
Lästid: 1 min

Hoppas att din söndag har varit superb och det är ju härligtvatt solen har tittat fram lite oftare nu! Har du hunnit äta lite glass också? Inte? Då ska du kolla in denna video!

Tilda och Lucas är ju bästisar och båda gillar såklart glass. Så Emma hade en idé i måndags och visp så fixade vi mammor projektet under den eftermiddagen. Jag hade förberett Tilda med att hon skulle få smaka på många glassar (rena drömmen för en 4 åring!) och berätta vad hon tyckte om glassarna medan vi filmar så att hon själv kan titta på filmen om och om igen. Redan då pratade hon om att testa chips, tårtor, smoothie, bada i slime och inte nog med det… hon vill köra smaktester med ögonbindel! Jag skämtar inte. Det var verkligen hennes ord. Hon fick väl idéer från Youtube.

Lämna gärna en kommentar här eller på youtube och glöm inte att gilla där, tack tack! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Tilda & Lucas – Test av årets glassar! (Vlogg)

 1. Dom är ju för härliga ❤️
  Gärna fler vloggar med barnen.

  1. Vad kul att höra 🙂 Det var inte lätt att få de att sitta på sina platser haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge