Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda lär sig spanska

Lästid: 1 min

Good morning!

Hahaha måste bara berätta. Tilda kollar ju mycket på Youtube och de appar vi har laddat hem. Vissa spel-appar kan man ändra språk… och det har hon gjort många gånger, ändrat språk till italienska oftast.

i veckan när jag hackade lök så ville hon alltid stå på stolen och titta som vanligt. Hon sade “lööök” och pekade…. och sen “cebolla” (uttalas ce-bo-ja) alltså lök på spanska.

Jag kunde italienska och spanska. Måns kunde också spanska. Jag skriver KUNDE eftersom vi båda har tappat det. Jag kunde i alla fall konversera lite och beställa på en restaurang i Barcelona då ingen som jobbade i restaurangen kunde engelska. Det var då det, 4 år sedan säkert. Nu känns det som jag kan “nada”.

I alla fall, här hemma kör jag oftast både svenska och thai. Jag säger ordet på båda soråk. Det verkar som att Tilda förstår det. Men hon blandar som t ex en miih, en är en/ett och miih är björn. Det säger hon när hon tigger och säger instämmande “EN MIIH, tack tack!” å bugar också när hon vill ha en Kids zoo vitamin som ser ut som gummibjörn.

Den här lilla damen kommer kunna många språk om vi främjar henne!

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge