Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda kör Line med mormor

Lästid: 1 min

Vi fick tag på Tildas mormor i Thailandså atthon kunde säga “Happy birthday tooo uuuuu”. Mormor satt i en bil med våra grannar som faktisk hade flyttat in till mitt barndomshem för det är bara min morbror med min enda kusin som bor i andra ändan av huset. De var på väg till en japansk restaurang och skulle fira med sushibuffé. 

Tilda var lite blyg och sa ingenting först men sen var hon uppr och hoppade och ville visa mormor sitt rum och alla leksakerna. Tilda sa till mig “mamma gå ut till soffan, gå tillsoffan, sitta på soffan. Hon ville vara själv med min mobil och kolla på mormor…och hon lyckades såklart komma åt den röda knäppen och stängde av och ropade på hjälp. 

Tilda sjöng tillsammans med mig Happy Birthday men när jag tog ton i slutet så blev hon arg för det skulle hon göra haha. Mormor hade köpten Elsa-klänning till Tilda enl. min beskrivning så det har Tilda tjatat om i flera dagar nu. 

Tilda är fortfarande jättesnorig så hon är hemma idag från dagiset. Hon är jätteduktig på att snyta men alltså.. som många barn så torkar hon på ärmarna. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge