Vi fick tag på Tildas mormor i Thailandså atthon kunde säga “Happy birthday tooo uuuuu”. Mormor satt i en bil med våra grannar som faktisk hade flyttat in till mitt barndomshem för det är bara min morbror med min enda kusin som bor i andra ändan av huset. De var på väg till en japansk restaurang och skulle fira med sushibuffé. 

Tilda var lite blyg och sa ingenting först men sen var hon uppr och hoppade och ville visa mormor sitt rum och alla leksakerna. Tilda sa till mig “mamma gå ut till soffan, gå tillsoffan, sitta på soffan. Hon ville vara själv med min mobil och kolla på mormor…och hon lyckades såklart komma åt den röda knäppen och stängde av och ropade på hjälp. 

Tilda sjöng tillsammans med mig Happy Birthday men när jag tog ton i slutet så blev hon arg för det skulle hon göra haha. Mormor hade köpten Elsa-klänning till Tilda enl. min beskrivning så det har Tilda tjatat om i flera dagar nu. 

Tilda är fortfarande jättesnorig så hon är hemma idag från dagiset. Hon är jätteduktig på att snyta men alltså.. som många barn så torkar hon på ärmarna.