Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda kan mitt namn!

Lästid: 1 min

Igår när jag kom hem sent på kvällen så var Tilda uppe som vanligt och ville gosa ner sig direkt och lägga sitt huvud på min lår och dricka välling. När hon satte sig upp så tittade hon lite bryg och tog mig i handen och sade “sini, siiniii, siinii” och log lite. Det enda jag kunde gissa var att hon försökte säga mitt namn för hon försökte inte få mig att göra nåt. 

Nu är Tilda i köket och lagar mat med pappa. Måns ville att jag skulle komma och fick Tilda att ropa “Mamma Siiiraaniii, koooom hiiit!”. Duktigt va? Det ropade hon ett antal gånger också. Och så ville Måns att hon ska säga hans namn och frågade “vad heter pappa?”. Tilda svarade “farsan” hahahah! 

 Tilda en dag gammal. Nu inte så liten längre 🙂   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge