Tilda kan mitt namn!

Lästid: 1 min

Igår när jag kom hem sent på kvällen så var Tilda uppe som vanligt och ville gosa ner sig direkt och lägga sitt huvud på min lår och dricka välling. När hon satte sig upp så tittade hon lite bryg och tog mig i handen och sade “sini, siiniii, siinii” och log lite. Det enda jag kunde gissa var att hon försökte säga mitt namn för hon försökte inte få mig att göra nåt. 

Nu är Tilda i köket och lagar mat med pappa. Måns ville att jag skulle komma och fick Tilda att ropa “Mamma Siiiraaniii, koooom hiiit!”. Duktigt va? Det ropade hon ett antal gånger också. Och så ville Måns att hon ska säga hans namn och frågade “vad heter pappa?”. Tilda svarade “farsan” hahahah! 

 Tilda en dag gammal. Nu inte så liten längre 🙂   

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge