Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda i Thailand: livsnjutaren!

Lästid: 1 min

Tiden går så fort och det är 1 vecka kvar av Tildas 4 veckors resa i Thailand med mormor och morfar!

Tilda verkade glad och skrattade mycket i alla bilderna som vi får uppdatering om dagligen. Visst har det även varit stunder som Tilda inte fick sin vilja igenom och surade eller bråkade men för det mesta verkar hon gilla att vara med mormor och morfar. Det är ju lördag nästan varje dag, glass varje dag, bada massor och shopping.

Det finns inte så mycket mer att säga än att Tilda har det superbra med mormor och morfar. Mormor tycker att Tilda är en smart och fantasifull tjej som vet hur hon ska prata för att få till sig saker. Hon byggde en koja och ville ha en entréavgift av mormor haha!

Livsnjutaren!

Igår hade vi videosamtal med farmor och hon frågade om Tilda saknade mamma och pappa. Tilda svarade att hon tänker komma hem till Sverige när det är sommar och varmare! Så… egentligen vill hon aldrig mer komma hem då och frysa rumpan av sig. Hon har förstått vad livskvalitet är och njuter av livet och vara bekymmerslös.

Varje dag är det lördag!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Tilda i Thailand: livsnjutaren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge