Tilda hemma pga personalbrist

Lästid: 2 min

Tilda är den enda 15 tim barn på hennes avdelning, och flera av barnen är förmodligen 25 tim då deras föräldrarna brukar komma och hämta vid kl.14 som jag. 

Idag vid 7:50 ringde en av personalen och undrade lite försiktig om Tilda kunde stanna hemma idag. För att de har få med personal i huset. Ja det är ok svarade jag då. Igår var det också kort med personal men vi kom dit efter kl.10 efter att jag hade skickat sms att vi skulle komma då. 

Tilda somnade redan kl.19 igår och vaknade kl.3 inatt. Hon hade kissat ner sig och fick byta pyjamas, sedan ville hon sitta på potran och kolla i ipad, kl.3! Men det var inga problem när jag satt och gäspade och sade att vi skulle gå lägga oss igen. Jag somnade om men Tilda låg vaken ett tag och sade “vill ha mjölk, vill ha nom” (nom = mjölk). 

Nu har Tilda sovmorgon och får vakna när hon vill. Jag noterar detta i alla fall . Förstår att det inte är personalens fel men flrra gången fick hag sitta med om Mitt barn skulle vara på dagiset pga av personalbrist. Idag stannar hon hemma pga av det. 

  
Igår fick Tilda ta på sig sin nya regnjacka i strl.98 från Reima! Tilda blev utvald till “Reima Testpatrull”. Lite stor men hon verkade gilla den. Vi fick inte välja färg. 

Tags: No tags

3 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge