Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda gillar uppmärksamhet

Lästid: 1 min

Idag åt vi en enkel lunch på ett av många nudelhak på gatan. Tilda vill ofta inte sitta i barnvagnen och hon blev gnällig. Efter en stund kom några servitriser och lekte med Tilda å sen var hon i famnen på en av de å så var Tilda överallt i restaurangen.

wpid-PhotoGrid_1389246366300.jpg

Här i Thailand har jag märkt att så fort Tilda blev ledsen så var det alltid nån som försökte vinka, heja, leka, prata å allt så att hon skulle sluta vara ledsen eller gnälla. Så fort vi kört Tilda i barnvagnen och rullat förbi ett gäng ungdomar eller vuxna så har vi fått stanna för att de vill hälsa på Tilda. Nu vet typ hela gatan vad Tilda heter… Tilda har ett thai smaknamn som ALLA thai har och det är Plön. Så vi hör det varje dag “nu kommer Nong Plöööööööön” – lilla Plön.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge