Tilda gillar inte medicin, inte heller nässug

Lästid: 1 min

Tilda tar inte medicin. Nopp.
Jag kan inte ens lura i henne de thailändska barnmedicin som är jättesöta och smakar jordgubbar. När hon var yngre gick det bra. Sedan lärde hon sig att det var medicin och hon vet nu att det är medicin! 

  
Igår ville hon inte ha, så jag blandade i medicinen med lite mjölk. Då blev hon arg och sade “det är medicin i den, det är inte bara mjölk” och tjatade med att få “bara mjölk”. Så jag fyllde på flaskan med lite välling och mjölk. Nej, det dög inte heller och hon puttade bort flaskan. Då fick det vara och tillslut tog hon flaskan. 

Ungar är inte alls dumma haha! Nu sover hon fortfarande och har fått flytande Alvedon med mjölk. 

  
Å så var jag tvungen att ta fram nässuget för hon hade så mycket snor och gnyde. Jag tände inte lampan. Hon blev livrädd och gallskrek vid 5.30. Väckte nog grannarna. Hon skuttade upp på sängen och tog sig ner fort som attans och flydde. Hon stod och bankade på toalettdörren medan Måns var därinne. Nässug alltså. 

Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge