Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda gillar inte medicin, inte heller nässug

Lästid: 1 min

Tilda tar inte medicin. Nopp.
Jag kan inte ens lura i henne de thailändska barnmedicin som är jättesöta och smakar jordgubbar. När hon var yngre gick det bra. Sedan lärde hon sig att det var medicin och hon vet nu att det är medicin! 

  
Igår ville hon inte ha, så jag blandade i medicinen med lite mjölk. Då blev hon arg och sade “det är medicin i den, det är inte bara mjölk” och tjatade med att få “bara mjölk”. Så jag fyllde på flaskan med lite välling och mjölk. Nej, det dög inte heller och hon puttade bort flaskan. Då fick det vara och tillslut tog hon flaskan. 

Ungar är inte alls dumma haha! Nu sover hon fortfarande och har fått flytande Alvedon med mjölk. 

  
Å så var jag tvungen att ta fram nässuget för hon hade så mycket snor och gnyde. Jag tände inte lampan. Hon blev livrädd och gallskrek vid 5.30. Väckte nog grannarna. Hon skuttade upp på sängen och tog sig ner fort som attans och flydde. Hon stod och bankade på toalettdörren medan Måns var därinne. Nässug alltså. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Tilda gillar inte medicin, inte heller nässug

  1. Tack så mycket för att dela sådan proffsig post. Detta är en de mest användbara artikeln för mig. Jag har lärt mig massa tänker i denna webbplats. Jag kommer bokmärke din webbplats. Vänligen hålla slik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge