Tilda & faster Anna

Lästid: 1 min

Vi har fått en nattgäst och Tilda har en lekkompis som hon kan visa allt som hon har på Youtube.

(null)
Hon tog med sig sin kudde och täcke å lade sig utan protest bredvid Anna på soffan! Det var nog lika bra för förra gång Anna sov här så sprang Tilda fram o tillbaka mellan sovrummet och v-rum för att kolla till Anna.

Måns sover borta i Oslo inatt också. Jag kanske får sängen gör mig själv haha… Tror inte så mycket på det…

Anna flyger tillbaka hem till London imorn. Skippar nog dagis imorn så Tilda kan vara med Anna. Idag var vi hemma för jag var inte heller i form och halsen kändes tjock med sega slem och torrhostan. Proppade i mig Strepsil. Hoppas det blir bättre imorn!

En bild på Tilda i tofs också! Inte ofta jag får sätta upp hennes hår. Det höll i alla fall i typ 10 min tills hon drog ut snodden.
(null)

Tags: No tags

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge