Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda & faster Anna

Lästid: 1 min

Vi har fått en nattgäst och Tilda har en lekkompis som hon kan visa allt som hon har på Youtube.

(null)
Hon tog med sig sin kudde och täcke å lade sig utan protest bredvid Anna på soffan! Det var nog lika bra för förra gång Anna sov här så sprang Tilda fram o tillbaka mellan sovrummet och v-rum för att kolla till Anna.

Måns sover borta i Oslo inatt också. Jag kanske får sängen gör mig själv haha… Tror inte så mycket på det…

Anna flyger tillbaka hem till London imorn. Skippar nog dagis imorn så Tilda kan vara med Anna. Idag var vi hemma för jag var inte heller i form och halsen kändes tjock med sega slem och torrhostan. Proppade i mig Strepsil. Hoppas det blir bättre imorn!

En bild på Tilda i tofs också! Inte ofta jag får sätta upp hennes hår. Det höll i alla fall i typ 10 min tills hon drog ut snodden.
(null)

En kommentar om “Tilda & faster Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge