Tilda – dagens outfits 26 juni

Lästid: 1 min

Jag har skrivit att Tilda har fått välja sina kläder själv men hon har vägrat jeans, vissa klänningar, skor osv. 

Och som jag berättade i förra inlägget hur vi bråkadee och hur trotsig hon kan vara så jag jag också börjat säga att jag slänger grejer om hon inte vill ha eller ge bort till andra. Lite omvänd psykologi.

  
Idag är hon i alla fall lite medgörlig och gick med på att ha hela dagens outfits som hon ville inte ha innan. Den fina sommartoppen köpte jag i Polen och den dissade hon när hon fick den. Jeansen köpte pappa M och hon vägrade ha den på sig. Skorna fick hon igår hon tog på sig de när pappa kom hem…suck. Men idag efter lite snack med henne sade hon “det var pappas byxor” och jag sade att “det blir Lucas byxor om Tillda inte vill ha”. Hon rymde och gömde sig. Sedan hämtade hon hatten som hon också aldrig velat ha och sade “pappas byxor, Lucas inte får den”. Påklädning utan en brottningsmatch var det.

Jag har också klipp 5 cm av hennes hår förra veckan så nu har hon axellång. Hon ville ändå inte att vi sätter upp hennes hår. 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge