Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda – dagens outfits 26 juni

Lästid: 1 min

Jag har skrivit att Tilda har fått välja sina kläder själv men hon har vägrat jeans, vissa klänningar, skor osv. 

Och som jag berättade i förra inlägget hur vi bråkadee och hur trotsig hon kan vara så jag jag också börjat säga att jag slänger grejer om hon inte vill ha eller ge bort till andra. Lite omvänd psykologi.

  
Idag är hon i alla fall lite medgörlig och gick med på att ha hela dagens outfits som hon ville inte ha innan. Den fina sommartoppen köpte jag i Polen och den dissade hon när hon fick den. Jeansen köpte pappa M och hon vägrade ha den på sig. Skorna fick hon igår hon tog på sig de när pappa kom hem…suck. Men idag efter lite snack med henne sade hon “det var pappas byxor” och jag sade att “det blir Lucas byxor om Tillda inte vill ha”. Hon rymde och gömde sig. Sedan hämtade hon hatten som hon också aldrig velat ha och sade “pappas byxor, Lucas inte får den”. Påklädning utan en brottningsmatch var det.

Jag har också klipp 5 cm av hennes hår förra veckan så nu har hon axellång. Hon ville ändå inte att vi sätter upp hennes hår. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge