Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda är tillbaka i Sverige

Lästid: 1 min

Min lilla globetrotter är tillbaka i Sverige efter en månadsresa i Thailand med mormor och morfar!

Ett av de bästa ögonblicken och minnen… När Tilda släppte resväskan och sprang mot mig allt hon orkade och slängde sig in i min famn. Vi kramade länge. Det var som på film och jag blev nästan tårögd.

Men sedan ropade hon efter Penny och sprang nästan in i huset för att leta och undrade vart Penny var! Jag sprang också in och hämtade mobilen så Tilda kom ut igen och stod kvar så att jag kunde filma hennes ankomst… yepp.Vissa ögonblick går inte att fejka och kan inte delas i sociala medier. Ibland måste man värdesätt de ögonblicken. Det var bara för vi två för stunden men det är klart att det hade varit ännu bättre om nån kunde fånga det på film åt mig … ?

Tilda saknade Penny mest..,

Sedan ville Tilda ringa direkt till pappa och prata med Penny, farmor var också kvar i Göteborg. Tilda ville ta fram allt hon hade i kabinväskan och visade.

Mina föräldrar köpte en rullresväska i storlek XL för att Tildas tre stora gosedjuren skulle få plats bland mycket annat så det är inga problem att ta hem alla saker. Jag hade lämnat kvar min Epic resväska men den skrattade mina föräldrar åt. Reser man hem från en Thailandsresa så brukar det blir rätt mycket packning.

Göteborg imorn!

Får se om vi missar SJ- tåget imorn som ska avgå kl.9:15. Borde inte vara några problem för Tilda att komma kl.7 när hon är kvar i thai tid som ät då kl.12 haha!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Tilda är tillbaka i Sverige

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge