Min lilla globetrotter är tillbaka i Sverige efter en månadsresa i Thailand med mormor och morfar!

Ett av de bästa ögonblicken och minnen… När Tilda släppte resväskan och sprang mot mig allt hon orkade och slängde sig in i min famn. Vi kramade länge. Det var som på film och jag blev nästan tårögd.

Men sedan ropade hon efter Penny och sprang nästan in i huset för att leta och undrade vart Penny var! Jag sprang också in och hämtade mobilen så Tilda kom ut igen och stod kvar så att jag kunde filma hennes ankomst… yepp.Vissa ögonblick går inte att fejka och kan inte delas i sociala medier. Ibland måste man värdesätt de ögonblicken. Det var bara för vi två för stunden men det är klart att det hade varit ännu bättre om nån kunde fånga det på film åt mig … ?

Tilda saknade Penny mest..,

Sedan ville Tilda ringa direkt till pappa och prata med Penny, farmor var också kvar i Göteborg. Tilda ville ta fram allt hon hade i kabinväskan och visade.

Mina föräldrar köpte en rullresväska i storlek XL för att Tildas tre stora gosedjuren skulle få plats bland mycket annat så det är inga problem att ta hem alla saker. Jag hade lämnat kvar min Epic resväska men den skrattade mina föräldrar åt. Reser man hem från en Thailandsresa så brukar det blir rätt mycket packning.

Göteborg imorn!

Får se om vi missar SJ- tåget imorn som ska avgå kl.9:15. Borde inte vara några problem för Tilda att komma kl.7 när hon är kvar i thai tid som ät då kl.12 haha!