Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda är hemma & taco söndag

Lästid: 1 min

Nu är det slut på friden! Nejdå haha!

Idag har vi väntat på att Tilda skulle komma hem efter en hel vecka hos farmor och farfar. Svärfar ska jobba i Göteborg imorn så det var bra att de kom upp och stanna över en natt här. Det märktes att Tilda och Prim saknade varandra. Prim ville bli jagad och busade med Tilda och tvärtom. Tilda kramade och pussade Prim. Det var härligt att se syskonkärleken. Tilda ville bada med Prim och jag frågade om Tilda hade saknat oss, hennes svar var “ja, mamma saknade du mig?”. Sedan berättade hon att hon vill inte växa mer eller bli stor! Det är jobbigt. Don’t blame her!


Måns lagade till taco från grunden med små majstortilla och tillbehör. Det som man trodde skulle gå fort tog längre tid. Några timmar men gott var det!


Svärmorn tyckte att avokadon var hårda och omogna. Inga problem. Jag micrade den i 45 sek på 800w. Limen var också lite gammal och hård, micrade den också och fick ut mer saft. Visste du att man kunde göra så? Nu ver du 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge