Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda är fri från pottan 

Lästid: 1 min

Jepp. Kan själv. Nu vill Tilda inte sitta på sin potta mer och tyckte att Prim skulle få börja sitta på pottan! Tilda tycker nu att hon är stor tjej, kan gå på toa själv, torka sig själv och allt. Hon vill vara själv i toan. 

Ibland kom hon upp utan pallen och “ankan”.

En gång när jag hämtade Tilda på förskolan så hittade jag inte Tilda. Då var hon på toa tillsammans med en kompis och kompisen kom ut utan Tilda så jag trodde att Tilda inte var där. Det är jättebra att hon vill gå på toa på förskolan för hon har hållit sig innan eller kissat på sig när jag kom och hämtade. 

Prim 10 mån, på pottan 🙂

Prim har fått sitta på pottan med kläder eller blöjan på. Hon tyckte att det var kul så hon får sitta nästan varje kväll vid tandborstning. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Tilda är fri från pottan 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge