Det är så kall som -8 grader idag och i skrivande stund är det nere på -10 här i Funäsdalen. Som mest har jag varit med om ett år när det var -30 grader! Fy… jag ser kanske ut som en eskimå men jag gillar inte så här mycket kyla. Det har snöat hela dan.

Tilda provade åka skidor för första gången

Alla utom jag, Prim och Måns pappa var kvar i stugan idag när alla andra ville ut i kylan. Jag passade på att duscha Prim och lagade stekt ris med kalkon, grönkål, majs och ägg. Det var tajming för alla kom hem hungriga.

Måns ville gärna få Tilda att åka skidor men det snöade så mycket så man ser inte skidbacken ändå och ingen idé att lägga pengar på att vara längst ner i backen på kort tid. Tilda vågade sig på skidor och hon går ju om mamma nu haha för jag har aldrig provat även jag fick långskidor när jag var ung. Vet inte vad de blev av hmm… Tilda fick testa kusinens skidor som han fick i julklapp och båda provade idag i detta snövädret. De hade bra balans och det gick jättebra enl de som kan åka skidor haha.

Det ska vara så kallt hela veckan som vi är här och värst med snö i Dalarna som de sade på tv idag och till Mora ska vi tillbaka till på lördag på dop och firar Nyår.