Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda 4 år – konsten fira födelsedagsgrisen!

Lästid: 2 min

Vilken dag det har varit och allt var för Tilda! 


Måns var uppe före alla och grejade med frukosten. Han tycker nog att födelsedagar är kul och oj vad han har stått i med att fixa för Tilda. I söndag var det jordgubbstårtan han bakade med allting från grunden. Igår var det glasstårta med oreobotten plus fudge och massa gott på. Till middag ville Tilda ha kycklingtacos och det blev kycklingfajitas. 

Konsten att väcka födelsedagsgrisen

Klockan 8 var vi in presenterna och sjöng för en sovande Tilda! Hon vägrade vakna så vi gick ut och tågade in en gång Til och sjöng ännu högre. Sedan släppte jag ner Prim på Tildas säng och då blev det fart hehe. Nej Tilda ville inte gå upp och vi sa att vi skulle komma in igen för tredje gång och hon ropade “neeej låt mig sova!”. Asså 4 år…tänk om 10 år! Vi sa att vi skulle komma in igen senare och det dröjde kanske 15 min när Tilda kom upp och undrade om vi inte skulle komma och väcks henne. 

Det blev en hög av presenter även idag. Det var 6st böcker (och Måns hade slagit in alla de en och en), badgelé/slime och paket från mormor som kom med posten. 

“Videung”…inte Snövit!

Jag beställde även två prinsessklänningar från EBay och mirakulöst nog så låg de i postlådan idag!

Tilda undrade varför hon fick denna klänning…

Därefter åt vi frukost och Tilda fick donuts. Sedan ville Tilda åka skridskor! 


Vid klockan 12 kom vi i väg och vi tog bilen till Rambergsrinken. Det var ju svinkallt idag! När vi kom dit fick vi höra att det skulle komma 50 större skolungdomar men det gick bra att åka utan problem. Tilda fick åka med pappa eller ja…pappa fick köra Tilda. Det var inte dyrt att hyra skridskor och hjälm ingick. Efter 40 min så sade Tilda att hon var klar men ville åka pulka. Hon förklarade att hon ville åka från en högbacke. Hon minns alltså när vi var och åkte på Sankt Jörgens Park förra vinter. Så pappa och dotter åkte vidare och jag stannade hemma med Prim. 
Sedan blev den en lugn kväll och Tilda ville bara ha prinsessklänn

Kyckling fajitas var Tildas önskemål…En god glasstårta! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge