Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda 3,5 år

Lästid: 1 min

Igår blev Tilda 3,5 år. Idag är hon hemma från förskolan. De är underbemannad och det fick vi veta igår att de skulle vara det idag. Tilda har även hostat i flera dagar så hon var hemma i tisdag men igår skickade vi dit henne. Förskolan sa ingenting. Hon fick vara hemma i tisdag för jag tyckte att vi inte skulle låta henne gå dit då hon hostade på morgonen… men senare på dan var hon ute och lekte som vanligt. Hon ville inte ta det lugnt och ville äta dittan och dattan. Bra att hon äter och bajsar vill säga. 

Men nu är hon för mycket (jag vet att det kommer bli värre). Vi blir tokig på henne. Det är som om hon vill jävlas med allting, om allting. Hon trotsar extra mycket, gör inget som man säger och bara testar, testar och testar. Hon är ju mycket verbal av sig så hon pratar oavbrutet. Hon talar gärna om hur man ska göra saker och ting. Det är visserligen bra men att hon befaller! Ibland undrar vi om vi är hennes betjänt…


Det gäller att inte ge efter eller börja köpslå. Det är något som Måns gör och hon vill ju bara ha kakan men inte jobbar för det. Hon försökte lura oss också! Inte dumt alls. Igårkväll ignorerade vi henne helt när hon började tjata med “jag vill ha, jag vill ha det” och efter nåt på 10 min slutade hon själv för vi svarade inte. 

Just nu lever hennes minikök farligt… Hon vill ha allt men inte gör något för. Visst, herregud att hon är bara 3,5 år men hon fattar ju i princip allt och kommenterar allt. Vi får skaffa öronproppar…

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Tilda 3,5 år

  1. Känner igen det. Alva börjar som värst när hon blir trött på kvällen och ska ha allt!!! Hon låtsas gråter ock för hon slutar gråta på en sekund om någon ger med sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge