Tilda fyllde 2 år igår! Stortjej som kan säga 5-ordsmeningar och kan mycket mer! Undrar vad det kommer bli av henne.

Något stort firande hade vi inte. Hon vaknade tidig och fick sina presenter. Vi överöser inte henne med presenter och som många barn så tyckte hon ändå att det är roligast med att slita upp presentpapper. Hon fick en lektunnel och leklera som hon kallar för “Daydå” och mer Daydå senare blev det från kusinen. Glad tjej. 

Ännu gladare när farmor och farfar kom från Halmstad och vi bjöd på antpasti. Tilda och Måns hade börjat baka Tildas födelsdagstårta kvällen innan och det blev faktisk en Oreotårta. 

Förra året firade vi Tilda på Koh Chang med en egen tårtbuffé där vi tog i princip en bit från varje tårta de hade 🙂 Lyx va! 

Edit

Tilda gillade redan då Oreo så i år fick hob en egen Oreotårta. Hon fick även blåsa ut ljusen på tårtan och hon klarade att blåsa alla två ljusen på en gång! JAG missade det för jag sköte kameran men fick med när hon skulle blåsa i alla fall. Nästa gång kör jag “sport”-funktionen så att kameran knäpper flera bilder per sekund. Suck. 

Glad tjej. Hon har fått mycket hittils så vi väntsr med att ge nassa saker tills hon flyttar och får ett eget rum. Oengar ör alltind uppskattad. 

Kockmössan på! Ville ha en riktig kavel och inte nån leksakskavel! 

Tilda chillade medan farfar matade henne…alltså.

Lite antipasti och Måns slängde ihop en foccassia också. 

Alla tyckte tårtan blev jättegod så det gjorde Måns bra. Själv tyckte han att den smakade inte så mycket…inte så söt nej. 

Film från för exakt 1 år sedan när vi firade Tilda

http://instagram.com/p/lPJkCqK4ES/

#blogg100 -10