Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda 2 år – kalas med familjen

Lästid: 1 min

Tilda fyllde 2 år igår! Stortjej som kan säga 5-ordsmeningar och kan mycket mer! Undrar vad det kommer bli av henne.

Något stort firande hade vi inte. Hon vaknade tidig och fick sina presenter. Vi överöser inte henne med presenter och som många barn så tyckte hon ändå att det är roligast med att slita upp presentpapper. Hon fick en lektunnel och leklera som hon kallar för “Daydå” och mer Daydå senare blev det från kusinen. Glad tjej. 

Ännu gladare när farmor och farfar kom från Halmstad och vi bjöd på antpasti. Tilda och Måns hade börjat baka Tildas födelsdagstårta kvällen innan och det blev faktisk en Oreotårta. 

Förra året firade vi Tilda på Koh Chang med en egen tårtbuffé där vi tog i princip en bit från varje tårta de hade 🙂 Lyx va! 

Edit

Tilda gillade redan då Oreo så i år fick hob en egen Oreotårta. Hon fick även blåsa ut ljusen på tårtan och hon klarade att blåsa alla två ljusen på en gång! JAG missade det för jag sköte kameran men fick med när hon skulle blåsa i alla fall. Nästa gång kör jag “sport”-funktionen så att kameran knäpper flera bilder per sekund. Suck. 

Glad tjej. Hon har fått mycket hittils så vi väntsr med att ge nassa saker tills hon flyttar och får ett eget rum. Oengar ör alltind uppskattad. 

Kockmössan på! Ville ha en riktig kavel och inte nån leksakskavel! 

Tilda chillade medan farfar matade henne…alltså.

Lite antipasti och Måns slängde ihop en foccassia också. 

Alla tyckte tårtan blev jättegod så det gjorde Måns bra. Själv tyckte han att den smakade inte så mycket…inte så söt nej. 

Film från för exakt 1 år sedan när vi firade Tilda

http://instagram.com/p/lPJkCqK4ES/

#blogg100 -10

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Tilda 2 år – kalas med familjen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge