Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda 1 år!

Lästid: 1 min

Igår fyllde Tilda 1 år, jösses va tiden går fort. Grattis! 🙂

image

Nyvaken tjej med 7 tänder å glugg! Tilda fick ta morgonbadet i jacuzzin.

image

Vi firade henne med frukost på hotellet och därefter solade och badade vi på stranden och i poolen. “Påfyllning tack!”

image

På eftermiddag hade vi lite tårtkalas som Tilda fick smaka. Måns ville ge henne en oreotårta men vi är på en strand där det inte finns så mycket än några enkla restauranger och butiker, så Tilda fick mumsa på en oreokaka.

image

image11.jpg

Vi hade vitchokladtårta, cheesecake med blåbärssås och brownie… nam nam!

På kvällen gick vi på stranden över till Lisca resort som hade restaurangen direkt på beachen, mysigt. Tyvärr inga bilder eftersom det var mörkt och jag tog bilder med systemkameran å inte med ipad.

Grattis Tilda på 1 års dag! Puss puss!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Tilda 1 år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge