Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tidsoptimist & missade tåget men nu på väg mot Stockholm

Lästid: 2 min

Känner du ibland att när du måste resan nånstans så är det alltid något som måste gå fel?

Varför jag valde att resa till Stockholm just idag när det är Göteborgsvarvet?!

Vinkade av Måns som sprang varvet för femte året i rad. Svärmor kom för att vara barnvakt. Vi åkte till Linnéplatsen och kollade in lite, satte oss på Kafferosten med supertrevliga personal, Måns bror med familj kom och vi gick sedan till Över Husargatan som vi brukar och kollade efter Måns. Då skulle det vara 10-15 min till mållinjen.

Och så fort Måns sprang förbi oss så sade jag hejdå till Penny och alla. Jag hade gott om tid tyckte jag och hoppade på den första bästa spårvagnen som kom. Men intuitionen sade att jag borde kanske hoppa av och ta bussen…. men tänkte nej tänk om det är lång väntetid eller kö. Min spårvagn körde bara till Domkyrkan och därifrån kutade jag och trodde att jag skulle få komma över löparbanan… nopp. Sprang längst banan och trodde att jag skulle hitta en lucka men det var organiserad och minimalt med “kryphål” så det bildades en folkmassa vid alla övergång ställen som man fick gå över.

Jag frågade om jag inte fick gå över ändå vid ett ställe för annars skulle jag missa mitt tåg. Nej jag kom inte över. Det resulterade att jag fick springa igen, från Brunsparken mot Operan och upp där det är en övergångsbro in till Nordstan och ut mot Centralstationen. Jag sprang så fort jag orkade och svetten bara rann. För mycket motion på kort tid… ?

Och jo tack klockan var prick 16:00 då mitt MTR Express tåg skulle avgå…. och jag såg röven av den är den försvann ut från perrongen. Just my luck! ?

Det var kanske värt att missa tåget mot Stockholm… eller så skulle Måns har sprungit lite snabbare. Jag kollade upp nästa bästa snabbtåg och 25 min senare så satt jag på ett SJ tåg och 585kr fattigare.

Det viktiga är att jag kommer fram och tar hem Tilda på måndag. Bild på Tilda från tidigare idag på marknaden, sista shoppingturen.

Jag var lite väl tidsoptimist idag. Detta kostade mig pengar lite i onödan och så sitter jag nu och luktar på min svett, tur att jag sitter själv haha! SJ tåget är nu redan försenad med 25 min… men nu ska jag bara komma fram och har ingen tid att passa!

Nu är Tilda på flygplatsen och på väg hem. Ha en fortsatt fin lördag kära du!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge