Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tidsfördriv med Playmais 

Lästid: 1 min

Tilda har varit hemma hela veckan då hon fortfarande är småförkyld. Prim har blivit mer förkyld men idag mindre snorig. Båda barnen var gnälliga och Prim är ännu mer mammig och följer efter mig överallt. 

Trodde att jag skulle få en lugn stund när Måns kom hem men nej. Tilda tog fram Duplo och direkt efter det Playmais. 


Mina ögon går i kors efter närmare två timmar av att sätta ihop en Playmais princessa. Köpte tre  lilla lådor på ett event och Tilda fick den med prinsessan i julklapp. Kusinerna fick lejon och dino tror jag. De är nog lättare att bygga ihop. Den här var många små detaljer så det krävdes lite tålamod. 

Playmais är glutenfria ätbara majkrokar typ. Dock smakar de inte så bra, bismak men färgen kommer från matfärg.
Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Tidsfördriv med Playmais 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge