Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tid att umgås

Lästid: 1 min

Kom nyligen hem och grannarna har ingen ström förutom vi i botten och en längst upp. Ingen har kabel-tv och internet. Det är nog meningen så att vi kan umgås. Vår thai-granne ovanför håller på laga till en Suki-yaki hotpot med vänner och mitt i allt saknar de el hehe. Vi löste det med att bi lånade ut elkablar som de kunde dra från en kontakt i trapphuset som funkar. 

Tid att umgås…eller så vill jag bara sova men Tilda studsar på sängen och är jätteglad att jag är hemma 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge