Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Thaimorsans köttbullar med basilika

Lästid: 1 min

För några dagar sedan gjorde jag en laddning med köttbullar. Nu frågar Tilda efter köttbullar varje morgon hehe. Hon satte mig i arbete precis innan lunch.

image

Thaimorsans köttbullar med basilika

1.5 kg nötfärs
2 ägg
3 klyftor vitlök
1 lök
1 pkt frysta basilika
3 msk ströbröd
1 msk kummin
1 msk kinesisk soja
1 msk ljus soja
1 msk ostronsås
Svartpeppar

Kör ägg, basilika, vitlök, lök, soja och ostronsås i en matberedare. Blanda sedan med köttfärs, ströbröd, kummin och låt vila. Provstek köttbullar för att kontrollera smak som du vill ha det. Fukta händerna med vatten och rulla resten av köttbullar. Stek i smör eller i mitten av ugnen i 15 min på 225grader och varmluft. Klart.
image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge