Thaimorsan.se – snart i ny skepnad!

Lästid: 2 min

Hej vänner! Min domän Thaimorsan.se ligger nu sedan i tisdag på ett webbhotell och det domänet ska ompeka till den här bloggen hos Loppi och ni slipper skriva in den långa adressen “http://blogg.loppi.se/thaimorsan” funkar inte för tillfället. Det tar tid med uppdateringar. Ni har ju tittat in ändå utan problem 🙂 Ska försöka få i gång den asap.

Jag har även THAIMORSAN.NU om ni vill använda det. 


Jag håller alltså på att förbereda min flytt av bloggen! Varför? Jag vill göra mer med bloggen, vill utvecklas och förhoppningsvis kan jag lära mig ett och annat på vägen. Sedan vill jag såklart dela med mig till er. 

Det kliar alltid i fingrarna på mig när det kommer till IT. Att inte kunna göra mer med min blogg när det gäller tema/designen och får tydligare kategorier mm. som jag skulle vilja ha det. Det blir jag tokig på! Nu som tvåbarnsmamma har jag inte heller mycket tid över än att mecka med bloggen utöver att just blogga. Jag har Enklaknep Johanna som min webbutvecklare och har fått fria händer. Det ska bli spännande ett se vad hon kan hitta på och återspegla min personlighet och intressen i bloggdesignen! Deadline är den 10 nov och då jag lämnar Loppi efter 2,5 år! 

Tags: No tags

4 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge