Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Thaimorsan.se – snart i ny skepnad!

Lästid: 1 min

Hej vänner! Min domän Thaimorsan.se ligger nu sedan i tisdag på ett webbhotell och det domänet ska ompeka till den här bloggen hos Loppi och ni slipper skriva in den långa adressen “http://blogg.loppi.se/thaimorsan” funkar inte för tillfället. Det tar tid med uppdateringar. Ni har ju tittat in ändå utan problem 🙂 Ska försöka få i gång den asap.

Jag har även THAIMORSAN.NU om ni vill använda det. 


Jag håller alltså på att förbereda min flytt av bloggen! Varför? Jag vill göra mer med bloggen, vill utvecklas och förhoppningsvis kan jag lära mig ett och annat på vägen. Sedan vill jag såklart dela med mig till er. 

Det kliar alltid i fingrarna på mig när det kommer till IT. Att inte kunna göra mer med min blogg när det gäller tema/designen och får tydligare kategorier mm. som jag skulle vilja ha det. Det blir jag tokig på! Nu som tvåbarnsmamma har jag inte heller mycket tid över än att mecka med bloggen utöver att just blogga. Jag har Enklaknep Johanna som min webbutvecklare och har fått fria händer. Det ska bli spännande ett se vad hon kan hitta på och återspegla min personlighet och intressen i bloggdesignen! Deadline är den 10 nov och då jag lämnar Loppi efter 2,5 år! 

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Thaimorsan.se – snart i ny skepnad!

  1. Åh vad spännande!!! Tycker sånt är så kul, med bloggare som vågar lämna och köra sitt eget race. Du kommer att klara det där galant, det kommer att bli så fint. Kommer Johanna även att administrera det som krånglar i framtiden? Jag har inte kört eget just för att jag har inte tid eller lust att sitta och leta i forum etc när saker krånglar med WP som det kan göra. Skönare med någon som gör det åt en. Tar hon betalt och hur mycket? Blir nyfiken, blir sugen.. stor kram och lycka till. <3

  2. Hej! På söndag hoppas jag få säga hej till dig på Johannas bloggevent! 🙂 Jag gillar också Johanna skarpt och då har vi bara träffats över en fika än så länge. Även min blogg kommer att ligga i hennes händer såsmåning om 🙂 Allt gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge