Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Thaimorsan: kökshacks – selfiestick

Thaimorsan: kökshacks – selfiestick
Lästid: 1 min

Eller Selfie-slev? Multifunktionell haha och jag har alltid nåt att röra om i grytan med 🙂

När jag fick lite egentid i köket medan Måns och barnen var på lekplatsen. Då kunde jag pyssla lite med maten. Det var inte alls planerad att jag skulle filma och greja med kvällsmaten men det bara blev så. Jag kunde inte bestämma mig om jag skulle filma med mobilen eller kameran. Det var lite jobbigt att hålla i mobilen och jag svor varför jag inte köpte mig en selfiestick eller nåt. 

Så jag bara tog vad jag hade. En träslev och Tilda tejp som låg framme hehe! Skyddplasten sitter fortfarande kvar på mobilen då den är ny…

DIY selfie stick


Sedan frågade jag Tilda om hon kunde hjälpa mig att hålla i Stickan och hon var smartare än jag haha.,, Hon visade mig att man kunde sätta den i den här haha! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge