Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Thaimassage i Kville

Lästid: 2 min

Det är något som har irriterat mig jättemycket. Det gäller en nyöppnad thaimassage & spa salong.

Det är tre dagar i veckan jag går förbi stället när jag ska lämna och hämta Tilda på förskolan. Jag har nu valt att ta bussen eller spårvagnen för att slippa se salongen.

Det är den här jättestora bilden jag möter 4 gånger/dag. Bilden är minst 2m bred och fäst på fasaden utanför salongen. Om vi hade bott kvar i vår lilla 1:a så hade vi sett salongen och bilden dagligen.

En dag kollade jag in deras hemsida. Hit vill jag definitivt inte tipsa någon om och de som söker vad de nu vill ha på salongen hittar säkert dit själv ändå.

Allting såg som vanligt ut med info och priser. Sedan läste jag texten…

Håll ett öga på vår personalsida, vi får ofta in nya naturliga vackra massörer“… Och texten ovanför denna text “Vi är övertygade om att ni går härifrån med ett leende på läpparna.” och vad är det med bilden på 3 damer i vita handdukar och texten “Vi gillar att bada Bastu“. Badar personalen bastu med sina kunder?

Detta fick mig att undra. Vem är det som hittade på allt detta? Tjejerna själva? Jag misstänker att det är en man, kvinna eller ett thai-svensk par bakom det här. Låter mer som att de har en  “funny business” än en seriös business. Tänk på andra som faktisk erbjuder riktig thaimassage och inte massage med/av en thai.

Jag behöver egentligen inte nämna detta att det förekommer “extras” eller “special menu” på olika thaimassage salonger runt om i Sverige å världen. Alla har väl sett på någon nyhet och reportage. Det är också vanligt att man byter ut tjejer/personalen just inom thaimassage/Spa och thairestaurang. Det är inte ovanligt att personalen kommer direkt från Thailand och jobbar på turistvisum.

Jag började googla “thaimassage & Happy endings” och såklart hittade jag mig till diskussionsforumet Flashback. Där i en grupp diskuterade män öppet och tipsade varandra om thaimassagesalonger, som de kunde få eller har fått “HE – Happy Ending”. Det var även som en lek, att de skulle också hitta nya thaimassagesalonger och uppmanade varandra att testa be om HE och berätta sedan om det finns snygga massörer som duger eller som är villiga att göra “extra”.

Jag krankar inte ner på dessa thaitjejer och män men tyvärr så finns dem. Snabba cash, 1000kr för Lena Handén eller mer för ” boom boom”.

Nu har jag sagt mer än vad jag hade tänkt mig. Jag kan inget om thaimassage eller driva ett företag. Nu ventilerar jag i min fristad – min blogg.

5 kommentarer om “Thaimassage i Kville

 1. Om men hallå eller, d är väl inget att bryr sig om andras affärer hur dom skriver eller vad dom sysslar med eller vad dom har för skyltar osv. Sköt ditt egat liv i stället och sluta vara golare och klanka ner andras affärer. Hade du inget bättre att skriva om, om du nu hade stav fel så varför går du inte igenom dina egna stav fel tills du hittar alla felen, sen finns det rättstavnings program,…. men någon får väl klaga på din text oxå som du klagar på andra….

  1. Undrar hur du hittade detta inlägg…sökte du på “thaimassage göteborg Happy endings” ? Behöver jag säga mer? Kände du dig träffad?

 2. Jag har ju varit där, och ja hon ville 500- för happy ending. Har även kompisar har varit där och du kan göra allt du vill mot pengarna. Tackat nej och åkte därfrån efter massage. Dom vet inte hur man massera men bra med andra grejer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge