Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Thailändska bärplockare i Halmstad

Lästid: 1 min

Bättre sent än inget alls. Jag syftar på inlägget alltså. 

Igår var vi alla såå trötta efter 4:e juli festen och allting gick lite i slowmotion. Inte pga bakfylla för jag hade nada! Trött av värmen och mygg i rummet. 

Idag var det lite tråkigt väder med vind och blåst, gjorde en liten utflykt till Kaggegård och plockade jordgubbar! Det kostade 40kr/kg och jag plockade exakt 1 kg hehe. Det gick fortare än man tror att plocka lite bär…

  
Tilda ville inte plocka själv eller så ville hon bara ha de gröna omogna. Hon fick ett par nya stövlar idag för att kunna plöja runt men men…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge