Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Thailand med förskolan

Lästid: 1 min

Den här veckan och nästa veckan har förskolan Thailandstema. Så jag har tagit med lite saker till pedagogerna att visa upp för barnen och prata om. Förskolan har också varit jätteduktiga på att leta fram material själva. Det är jättekul att förskolan gör aktiviteter om olika kultur och länder. 


Jag har suttit med i 2 timmar nu i förmiddag och varit med när de hade rollspel. De hade förberett barnen med att de ska åka iväg med flygplan, barnen fick låtsas vaccinera sig och ordnat pass. Idag flög dem till Thailand och fick en stämpel i passet i form av Thailandsflagga. Tilda fick ta på sig sin fina thailändska kläder och vi tog med några extra par byxor som andra barnen kunde låna och leka i. 


Tilda var glad och såg fram emot dagens händelser men tyst och vågade inte riktigt prata så mycket när jag var med. Hon blev så mammig så passade jag på att gå när de skulle ut och leka på gården. De låtsades leka att de var i en djungel hade gjort låtsas jätteblad och hängde på träd.


Tilda blev lite ledsen när jag gick men men jag tror att hon har det kul när jag inte är där och oftast så brukar hon inte vilja följa med hem vid hämtningen. 


Barnen fick lyssna på musik och kollat bilder, hälsat på thaivis, smaka på kokosflingor, lime och citrongräs… Det skulle vara sticky rice också men mamma brände riset TVÅ gånger i micron. Stressig morgon ? 

En kommentar om “Thailand med förskolan

  1. haha vilken morgon. Men du, vad otroligt fin och söt hon är! Vilka kläder, jag dör!! Så söt.
    Hoppas allt går bra sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge