Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Thaifilm ”Malila” på Göteborg Film Festival!

Lästid: 1 min

[Ej sponsrat]

En thaifilm som heter Malila visas på Göteborg Film Festival och det är ju superkul!

Den hade premiär igår och kommer att visa några gånger till under veckan fram till 4 feb. Vet inte om jag kommer att kunna gå och jag får gå själv. Väntar hellre med att se den på Netflix eller något liknande.

Filmer är i sektion: Ingmar Bergman Competition. Filmen är nominerad till årets The Ingmar Bergman International Debut Award.

Så här står det vad det menas med Ingmar Bergman Competition, att filmerna i denna kategorin är…

Nyskapande debuter, experimentella berätelser och existentiella samtal.

Informationen tagen från GFFs program.

År: 2017
Språk: Thailändska
Text: Engelsk
Originaltitel: Malila: The Farewell Flower
EUROPEISK PREMIÄR

Homoerotik, mindfulness och blomsterarrangemang i en poetisk konfrontation med livets oundvikliga slut och själens fortsatta vandring.

När de före detta älskarna Pitch och Shane återförenas försöker de båda försona sig med döden på olika vis. Shane kämpar med skuldkänslor efter att dottern omkommit under hans alkoholpåverkade omsorg. Pitch har, efter ett misslyckat försök med den västerländska medicinen, vänt sig till den buddhistiska Bai Sri-traditionen för att lindra cancerns framfart i kroppen. Förgängligheten hos de vackra blomsterkonstverken går igen i hans förtvinande kropp. När sjukdomen till slut tar hans liv bestämmer sig Shane för att gå in i den asketiska tillvaron som munk. Det tar honom på en resa där han tvingas stå ansikte mot ansikte med det slutgiltiga avskedet.
– Annie Karlsson

Intresserad att veta mer?

Göteborg Film Festival, Malila – The Movie på Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge