Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Thai på tv – Triss

Lästid: 1 min

Godmorgon!

Satt på TV4 som vanligt och så var det en thaikvinna vid namn Aree som skulle skrapa Triss! Kul! Men värst va hon var segt på att skrapa eller trodde hon att hon måste skrapa bort allt det gråa på den stora trisslotten. Men vafan speeda på lite, kvinna! Sa jag högt. Å programledarna gjorde också lika så typ skyndade på henne för de måste passa tiden. Hade det varit jag skulle det bli en turboskrapning av nyfikenhet. Aree var nog nervös i rampljuset.

Vad skulle hon göra med pengarna, frågade programledarna. Aree svarade så klart som vilken thai skulle göra – ge den till mamma och renovera hemmet.

image

Grattis Aree till 250 000kr. Men hade hon vunnit 2,5 milj…? Hon skulle utan tvekan flytta tillbaka till Thailand och leva på sina 10 milj baht.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge