Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Testat min Padthai?

Testat min Padthai?
Lästid: 1 min

Åh va glad jag blir när jag får feedback på mina inlägg om min mat! Just Padthai har jag varit riktig på med att påpeka hur äkta padthai bör vara och var smakerna ska sitta. Annars blir ju det bara en nudel wok med lite lime smak. Kul att flera har provat och mailat mig eller lämnat kommentarer. Då vet jag att jag har inte krånglat till det hehe 🙂

Jag är alltså ingen självutnämnd matguru eller nåt men ska man blogga om mat och just thaimat som jag gör ibland så vill jag inte skämma ut mina landskvinnor och män.

Ikväll fick jag en rolig kommentar och jag verkligen uppskattar. Att någon har gått hela vägen och testlaga mitt recept. Jag har ju hört från bekanta att de hade gett upp när de läste receptet då de måste köpa in allting. Men så är det ju…riktig mat, lagat med kärlek och gärna från scratch. Bäst!

Tack Felicia!


Vill du också testa min Pad thai? Klicka på bilden!

Thaimorsans pad thai

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge