Åh va glad jag blir när jag får feedback på mina inlägg om min mat! Just Padthai har jag varit riktig på med att påpeka hur äkta padthai bör vara och var smakerna ska sitta. Annars blir ju det bara en nudel wok med lite lime smak. Kul att flera har provat och mailat mig eller lämnat kommentarer. Då vet jag att jag har inte krånglat till det hehe 🙂

Jag är alltså ingen självutnämnd matguru eller nåt men ska man blogga om mat och just thaimat som jag gör ibland så vill jag inte skämma ut mina landskvinnor och män.

Ikväll fick jag en rolig kommentar och jag verkligen uppskattar. Att någon har gått hela vägen och testlaga mitt recept. Jag har ju hört från bekanta att de hade gett upp när de läste receptet då de måste köpa in allting. Men så är det ju…riktig mat, lagat med kärlek och gärna från scratch. Bäst!

Tack Felicia!


Vill du också testa min Pad thai? Klicka på bilden!

Thaimorsans pad thai