Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och Àr Àgaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag Àr egenföretagare, mamma till tvÄ busungar Tilda, 5 Är & Penny Prim, 2 Är och sambo med MÄns. HÀr fÄr du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi Àr en familj som Àlskar mat, bÄde Àta och laga men MÄns Àr mer pÄ att baka och nÀstan varje vecka har han surdeg pÄ jÀsning. Jag testar Àven olika mat och skriver egna recept baserad pÄ de som sitter i ryggmÀrgen och min mammas recept.

 

Har du frĂ„gor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta sĂ„ finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrÄ!

Jag Ă€r egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjÀnster!

GĂ€ller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlĂ€gg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), Ă€ven privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset Àr alltid plus moms.

LÀs min BLOGGPOLICY för mer info!

Testat mig

LĂ€stid: 1 min

I vinkunskap och gjorde ett Smakprofil, inget annat! 😛

   
Det var bara 20 frÄgor och 17 rÀtt, det var vÀl ok. Vill du ocksÄ prova dina vinkunskaper dÄ hittar de DNs vintestet hÀr!

Gjorde ocksĂ„ en Smakprofil pĂ„ Vineo som jag hittade. Jag fick en bra beskrivning precis som jag gillar! Jag gillar inte blaskiga viner med tunna smaker. Gör smaktestet du ocksĂ„, du kanske blir överraskad eller hittar nĂ„t som du inte visste om dig 🙂

Kraftiga röda viner med sjĂ€l och hjĂ€rta. För alla som tycker att livet utan lite ”skit under naglarna” blir lĂ„ngtrĂ„kigt. Doften innehĂ„ller en mix av mörka bĂ€r, mörka frukter, skogsdoft och kan ha toner av balsamvinĂ€ger. Smaken kraftfull med djĂ€rva kryddiga toner som ibland av lakrits. Man hittar ocksĂ„ ofta mĂ€ktiga och ibland lĂ„nglivade tanniner. Högkvalitativa viner i denna kategori kan lagras i mĂ„nga Ă„r och kan i sin ungdom ibland vara ganska avvisande och bitiga. KaraktĂ€rsstarka och djĂ€rva passar perfekt till kraftigt mörkt kött, grillat och vilt.”


  

(InlÀgget Àr ej sponsrad!)

Print Friendly, PDF & Email

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CommentLuv badge