Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Testagram – maj 2016

Lästid: 1 min

I måndags hämtade vi paketet från Testagram. Det bästa som händer Tilda är nog när hon får öppna och titta i paketet. Månadens box bjöd på många nya produkter. Det tycker jag är bra för jag vill inte ha fler hälsosamma glutenfria produkter 😛

Tilda ville läsa! Hon hjälpte till att göra en avstämning haha!


Alla har inte tvål i köket men jag vill ta en flaska stående nära tillhands så Bliw Kökstvål med limedoft var precis vad jag behövde. Appletizer med 50% äppeljos släckte törsten fort när vi var i lekparken. Skittles är min favorit godis…och jag som försöker vara en Skittles junkie!  Tandkräm Colgate Max white och Nivea sminkborttagning behövs. Nivea Kids solfaktor 30 i pocketsize är kanon att ha med i skötväskan. Te från Lipton Amazingly Grey och Nutrilett Breakfast bar har jag inte provat. 

/I samarbete med Testagram

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Testagram – maj 2016

 1. Vad kul med massa nya produkter att testa!
  Tack för sin fina kommentar på bloggen! Följer dina inlägg men kan knappt fatta att Prim är tre månader! Hon föddes ju nyss 🙂

 2. Vad kul med massa nya produkter att testa!
  Tack för din fina kommentar på bloggen! Följer dina inlägg men kan knappt fatta att Prim är tre månader! Hon föddes ju nyss 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge