I måndags hämtade vi paketet från Testagram. Det bästa som händer Tilda är nog när hon får öppna och titta i paketet. Månadens box bjöd på många nya produkter. Det tycker jag är bra för jag vill inte ha fler hälsosamma glutenfria produkter 😛

Tilda ville läsa! Hon hjälpte till att göra en avstämning haha!


Alla har inte tvål i köket men jag vill ta en flaska stående nära tillhands så Bliw Kökstvål med limedoft var precis vad jag behövde. Appletizer med 50% äppeljos släckte törsten fort när vi var i lekparken. Skittles är min favorit godis…och jag som försöker vara en Skittles junkie!  Tandkräm Colgate Max white och Nivea sminkborttagning behövs. Nivea Kids solfaktor 30 i pocketsize är kanon att ha med i skötväskan. Te från Lipton Amazingly Grey och Nutrilett Breakfast bar har jag inte provat. 

/I samarbete med Testagram