Testagram – maj 2016

Lästid: 1 min

I måndags hämtade vi paketet från Testagram. Det bästa som händer Tilda är nog när hon får öppna och titta i paketet. Månadens box bjöd på många nya produkter. Det tycker jag är bra för jag vill inte ha fler hälsosamma glutenfria produkter 😛

Tilda ville läsa! Hon hjälpte till att göra en avstämning haha!


Alla har inte tvål i köket men jag vill ta en flaska stående nära tillhands så Bliw Kökstvål med limedoft var precis vad jag behövde. Appletizer med 50% äppeljos släckte törsten fort när vi var i lekparken. Skittles är min favorit godis…och jag som försöker vara en Skittles junkie!  Tandkräm Colgate Max white och Nivea sminkborttagning behövs. Nivea Kids solfaktor 30 i pocketsize är kanon att ha med i skötväskan. Te från Lipton Amazingly Grey och Nutrilett Breakfast bar har jag inte provat. 

/I samarbete med Testagram

2 reaktioner på ”Testagram – maj 2016

  1. Vad kul med massa nya produkter att testa!
    Tack för sin fina kommentar på bloggen! Följer dina inlägg men kan knappt fatta att Prim är tre månader! Hon föddes ju nyss 🙂

  2. Vad kul med massa nya produkter att testa!
    Tack för din fina kommentar på bloggen! Följer dina inlägg men kan knappt fatta att Prim är tre månader! Hon föddes ju nyss 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge