Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Testagram – januaribox

Lästid: 1 min

Det kom ett paket igår och det var från Testagram. Alla som var på vårt Vinterbloggmiddag 2016 som har varit för snart 3 veckor sedan fick även med sig ett presentkort från Testagram som de kunde få ut varsin box 😊 

Även den här månaden går i “hälsans tecken”!

 Ldb Hydrating – Aqua & Sea Pearls Lotion, Weleda ansiktskräm, Nobe Aloe Vera med persika (sockerfri), Finnerödja Bär EKO Tranbär joskoncentrat, Cavalier Stevia Dark Berries 85% cacao, Allevo bar vitchoklad och blåbär och Risenta Durra mjöl.

Vet inte om jag gillar denna box. Jag har tidigare testat Allevo blåbär och tyckte den var grynig och smakade bara konstig. Cavalier steviachoklad var också med i förra månadens box och då var det med hasselnöt och det är Stevia i chokladen 😐 Jag har testat andra chokladmärken med stevia men jag föredrar en god bit choklad med massor av nötter i. NOBE sockerfri är jag inte heller förtjust i eftersom det är sockerfri och har ersatt med sötningsmedel. Jag är väl inte förtjust i sötningsmedel och Stevia i choklad och drycker men jag erkänner att jag har köpt ett paket Stevia och haft det  i maten och dessert för att testa och minskar kalorier… Ldb lotion är mycket välkommet och Weleda ansiktkräm vill jag gärna ha i en större tub 😊 och så Risenta Durra mjöl, det ör mycket nu med att äta och baka glutenfritt. Det är kul att det ligger nya produkter men just nu är jag inte supersugen på att baka nyttiga bröd 😉 Finnerödja tranbär är också välkommen då jag gillar tranbär. Antar att denna box är lite för-nyttig för mig haha! 

En box kostar 99kr/mån och man får testa produkter upp till 150-200kr/box.

/Ett ärlig inlägg i samarbete med Testagram 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge