Det kom ett paket igår och det var från Testagram. Alla som var på vårt Vinterbloggmiddag 2016 som har varit för snart 3 veckor sedan fick även med sig ett presentkort från Testagram som de kunde få ut varsin box 😊 

Även den här månaden går i ”hälsans tecken”!

 Ldb Hydrating – Aqua & Sea Pearls Lotion, Weleda ansiktskräm, Nobe Aloe Vera med persika (sockerfri), Finnerödja Bär EKO Tranbär joskoncentrat, Cavalier Stevia Dark Berries 85% cacao, Allevo bar vitchoklad och blåbär och Risenta Durra mjöl.

Vet inte om jag gillar denna box. Jag har tidigare testat Allevo blåbär och tyckte den var grynig och smakade bara konstig. Cavalier steviachoklad var också med i förra månadens box och då var det med hasselnöt och det är Stevia i chokladen 😐 Jag har testat andra chokladmärken med stevia men jag föredrar en god bit choklad med massor av nötter i. NOBE sockerfri är jag inte heller förtjust i eftersom det är sockerfri och har ersatt med sötningsmedel. Jag är väl inte förtjust i sötningsmedel och Stevia i choklad och drycker men jag erkänner att jag har köpt ett paket Stevia och haft det  i maten och dessert för att testa och minskar kalorier… Ldb lotion är mycket välkommet och Weleda ansiktkräm vill jag gärna ha i en större tub 😊 och så Risenta Durra mjöl, det ör mycket nu med att äta och baka glutenfritt. Det är kul att det ligger nya produkter men just nu är jag inte supersugen på att baka nyttiga bröd 😉 Finnerödja tranbär är också välkommen då jag gillar tranbär. Antar att denna box är lite för-nyttig för mig haha! 

En box kostar 99kr/mån och man får testa produkter upp till 150-200kr/box.

/Ett ärlig inlägg i samarbete med Testagram