Då var månadens Testagram för februari här 🙂 Den här gången var det mycket bättre än januaris box med några nya produkter att testa.

 

Februaris box innehåll:
Vaseline intensive care
SB12 boost tuggummi
Vitaminwell Mind – äpple
Green choice organic peanut butter crunchy
Läkerol ginger lime
Nellie dellies
Gainomax protein low carb bar
Gainomax kvarg (värdecheck)

Vaseline intensive care är en spray och den har jag testat men även på Måns. Han är inte alls för hudkrämer men när han är torr och det kliar så spinger han till mig haha! Så denna ville han prova. Den är inte så fet och går in i huden rätt fort men för bästa resultat så bör man smörja sig efter duschen när huden är fuktig och absorberar hudkrämer bättre.

SB12 boost tuggummi fick Måns och den smakar bra tror jag plus att man blir fräsch i munnen.

Vitaminwell Mind med arom av äpple och innehåller grönte. Den drack jag upp. Jag gillade inte Vitaminwell men den här var ok. Tycker fortfarande att det är som att dricka en blaskig saft och ser inte poängen med drycken även Zlatan gör roliga sketcher och reklam. 

Green choice organic jordnötsmör smakade inte så salt. Det är så lätt att göra jordnötsmör själv men denna produkt är kanske ett bra alternativ om man inte orka eller har en mixer.

Läkerol Ginger Lime snodde Tildas och hon spottade ut varje gång. Hon gillade nog inte ingefäran. 

Nellie Dellies med 70% choklad fick Tilda också. Jag vill gärna ha mitt choklad med socker och nötter 😛

Gainomax protein low carb bar, den ligger fortfarande i kylskåpet men jag har tidigare smakat på den och tycker bättre om Gainomax än konkurenterna.

Gainomax kvarg (värdecheck), har inte hämtat ut och kan inte uttala mig

/I samarbete med Testagram