Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Testa Squeeze Me

Lästid: 1 min

Har ju haft Squeeze Me klämpåsar hemma som jag fick med i goodie bag från Deers bloggmiddag i augusti i Stockholm. Igår fick jag för mig att testa lägga lite gröt i dem.

Squeeze Me är återanvändbar klämpåsar som passar till smoothie, puré eller gröt som man gör själv. Tilda gillade inte gröt men på senare tid har vi köpt Sempers gröt i klämpåsar och hon har accepterat så jag tänkte prova med grötpulver och göra i egna klämpåsar.

Det var inte svårt att fylla i påsen om man vill hålla de så som jag gjorde. Vill man ha båda händerna fria så ska man ställa påsen i ett litet glas som trycker upp öppningen. Sedan är det bara att återförsluta zippen.

Det första Tilda sade var “varm” och slängde påsen med gröten tillbaka till mig. Påsen var lite ljummen. Jag visade att man kunde ha den som värmepåse vid kinden. Hon satte tillbaka locket och gick iväg med påsen vid kinden hehe. Sedan satt hon och målade med grötpåsen på sina byxor…

Det står att Squeeze Me tål maskindisk men jag förstod inte hur den skulle diskas i diskmaskin utan att den flyta omkring. På Squeeze Me hemsida finns allt info och tips på hur man gör för bästa sätt när det kommer till att fylla klämpåsarna och diska den. Påsen är BPA och PVC giftfria.

IMG_5553.JPG

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Testa Squeeze Me

 1. Emma, Squeezeme skriver:

  Hoppas hon vant sig vid påsarna nu och gillar att äta ur dem! För att minska målandet (om det faktiskt var så att hon klämde ut gröt och målade med?:-) så har vi nu en sjukt bra silikontopp, Sip´n, som man kan sätta på både våra påsar och på de du köper i butiken. Med den kan busungarna inte spruta ut innehållet överallt!
  Finns här: http://www.squeezeme.se/shop-1/tillbehor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge