Har ju haft Squeeze Me klämpåsar hemma som jag fick med i goodie bag från Deers bloggmiddag i augusti i Stockholm. Igår fick jag för mig att testa lägga lite gröt i dem.

Squeeze Me är återanvändbar klämpåsar som passar till smoothie, puré eller gröt som man gör själv. Tilda gillade inte gröt men på senare tid har vi köpt Sempers gröt i klämpåsar och hon har accepterat så jag tänkte prova med grötpulver och göra i egna klämpåsar.

Det var inte svårt att fylla i påsen om man vill hålla de så som jag gjorde. Vill man ha båda händerna fria så ska man ställa påsen i ett litet glas som trycker upp öppningen. Sedan är det bara att återförsluta zippen.

Det första Tilda sade var ”varm” och slängde påsen med gröten tillbaka till mig. Påsen var lite ljummen. Jag visade att man kunde ha den som värmepåse vid kinden. Hon satte tillbaka locket och gick iväg med påsen vid kinden hehe. Sedan satt hon och målade med grötpåsen på sina byxor…

Det står att Squeeze Me tål maskindisk men jag förstod inte hur den skulle diskas i diskmaskin utan att den flyta omkring. På Squeeze Me hemsida finns allt info och tips på hur man gör för bästa sätt när det kommer till att fylla klämpåsarna och diska den. Påsen är BPA och PVC giftfria.

IMG_5553.JPG