Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Test av mineralsmink från Moyana Corigan

Lästid: 1 min

Har testat mineralsmink av märket Moyana Corigan idag.


Jag har tidigare köpt och testat mineralpuder av märket Mary Kay men det var inget för mig så något underlag som mineralpuder kommer det inte bli mer av. Nu har jag tre olika mineralsmink som vi har fått med till alla bloggare som kom på vårt “Vinterbloggmiddag 2016” den 9 januari. Det var en solpuder, rouge och ögonskugga.


Jag har provat alla tre och måste säga att färgerna var sockersöta så man nästan vill äta upp dem plus att det kändes som det var rikt med färgpigment. Det var lite glitter i solpudrer och mera glitter i ögonskuggan, me love indeed! 😊


Å så mer bilder, oredigerade! Fick jaga dagsljus i lägenheten och ljuset i badrummet fick mig genast att se ljusare ut… Hade solpuder på kinden men också rouge och ögonskuggan är ljusbrun.

Ser att mina ögonbryn är kastastrof…köpte en nya ögonbrynpenna från HM men jag får nog gå tillbaka till Isadora. Och nej, jag har inte tänkt tatuera mina ögonbryn eller köra permanent målning som många asiater gör. Gillar att måla mina själv. En gång kom det fram en kvinna och undrade var jag hade gjort mina ögonbryn så det var ju positivt 😂

Priser på de tre? Hmm…tippar på 750kr. Vi fick det sponsrad till alla 14 bloggare och då var det smink för 11000kr, typ 😁

Happy Friday people! ✨✌🏼️

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge