Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Test av min nya actionkamera Yi 4K+

Test av min nya actionkamera Yi 4K+
Lästid: 1 min

Oj vad tiden går och plötsligt har jag inte bloggat på några dagar igen. Jag har ju skaffat mig en actionkamera som jag försöker lära mig hur den funkar bäst och testfilmade massor. Jag kommer berätta mer om kameran för jag är supernöjd med den. 

Det är en Yi 4K+, världen första 4K/60fps med röstkommando, wifi och bluetooth och mycket mer. 

Testbild med Yi 4k+ actionkamera, 8mp oredigerad
Vi åkte till Fredrikhamn i söndags med Stena Line och bodde en natt på Scandic The Reef äventyrsbadhotellet. Det blev  mycket filmandet att jag glömde av att ta bilder också haha. Sedan blev Tilda förkyld och vi var möra från resan. Tänk att det tar på krafter att resa med två barn som har starka viljor. Nu har vi återhämtat oss och igår lagade barnen mat med pappa hela dan och jag försökte pyssla med filmerna. 

Det dummaste är nu att vi (läs= jag) måste fixa en nya jobbdator då jag kan inte redigera filmerna för våra två laptop är för gamla. De segar sig och klarar varken av filmredigeringsprogram eller spela upp filmerna. Så jag kan inte filma högre än 1080 i bilduppladdningen. 

Men här kommer 2 provsmaker på vad jag har filmat och testat! 

OBS! Auto Low Light var på i test2 därför har det orsakat att bilden blev lite grynig/pixlig. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge