Oj vad tiden går och plötsligt har jag inte bloggat på några dagar igen. Jag har ju skaffat mig en actionkamera som jag försöker lära mig hur den funkar bäst och testfilmade massor. Jag kommer berätta mer om kameran för jag är supernöjd med den. 

Det är en Yi 4K+, världen första 4K/60fps med röstkommando, wifi och bluetooth och mycket mer. 

Testbild med Yi 4k+ actionkamera, 8mp oredigerad

Vi åkte till Fredrikhamn i söndags med Stena Line och bodde en natt på Scandic The Reef äventyrsbadhotellet. Det blev  mycket filmandet att jag glömde av att ta bilder också haha. Sedan blev Tilda förkyld och vi var möra från resan. Tänk att det tar på krafter att resa med två barn som har starka viljor. Nu har vi återhämtat oss och igår lagade barnen mat med pappa hela dan och jag försökte pyssla med filmerna. 

Det dummaste är nu att vi (läs= jag) måste fixa en nya jobbdator då jag kan inte redigera filmerna för våra två laptop är för gamla. De segar sig och klarar varken av filmredigeringsprogram eller spela upp filmerna. Så jag kan inte filma högre än 1080 i bilduppladdningen. 

Men här kommer 2 provsmaker på vad jag har filmat och testat! 

OBS! Auto Low Light var på i test2 därför har det orsakat att bilden blev lite grynig/pixlig.