Hahaha Finally! Det tog sin tid och jag får nu nöja mig med den layouten jag har i min blogg å jag har verkligen jobbat med att bygga upp min blogg. Det kräver ju mycket tid att fixa till allting men nu så, nu ska det bloggas så det ryker!

Kan säga redan nu… Jag kommer inte skriva något som min mamma inte tål att läsa haha. Jag har tidigare bloggat när jag var utomlands och hon har skrivit ut och lagt allting i pärmar. Skoj att gamlingar har hittat till cyberspace också. Mamma läser ALLT som jag och brorsan har uppe på Facebook genom pappas konto (å hon vill inte ha en egen) och det har uppstått några stor som små missförstånd hehe… Är allting sant som det står på Facebook… no no no… Pappa brukar säga att de är fossiler… Å det är högtid att pappa har skaffat sig en smartphone men han kan inte använda den så han väntar med att jag ska lära honom när vi kommer till Stockholm nästa vecka.

M kom hem idag från 3 dagars jobb i Oslo och jag har varit gräsänka. Tilda har gjort allt för att inte sova och inte ligga i sin säng. Jag har lyckats lägga henne runt kl.20 men annars har det varit kl. 22-23 varje dag! De rutiner som JAG försöker införa går si sådär. Ändå sover hon och jag till kl.9 oavsett hur sent hon somnar…lyx? Hon väcker mig mellan kl.9-9.30 å hon blir riktig gnällig om jag leker med ipad i sängen å inte gå upp med henne då hehehe.

Nu ska jag också passa på att sova!