Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tekniken alltså…

Lästid: 1 min

Hahaha Finally! Det tog sin tid och jag får nu nöja mig med den layouten jag har i min blogg å jag har verkligen jobbat med att bygga upp min blogg. Det kräver ju mycket tid att fixa till allting men nu så, nu ska det bloggas så det ryker!

Kan säga redan nu… Jag kommer inte skriva något som min mamma inte tål att läsa haha. Jag har tidigare bloggat när jag var utomlands och hon har skrivit ut och lagt allting i pärmar. Skoj att gamlingar har hittat till cyberspace också. Mamma läser ALLT som jag och brorsan har uppe på Facebook genom pappas konto (å hon vill inte ha en egen) och det har uppstått några stor som små missförstånd hehe… Är allting sant som det står på Facebook… no no no… Pappa brukar säga att de är fossiler… Å det är högtid att pappa har skaffat sig en smartphone men han kan inte använda den så han väntar med att jag ska lära honom när vi kommer till Stockholm nästa vecka.

M kom hem idag från 3 dagars jobb i Oslo och jag har varit gräsänka. Tilda har gjort allt för att inte sova och inte ligga i sin säng. Jag har lyckats lägga henne runt kl.20 men annars har det varit kl. 22-23 varje dag! De rutiner som JAG försöker införa går si sådär. Ändå sover hon och jag till kl.9 oavsett hur sent hon somnar…lyx? Hon väcker mig mellan kl.9-9.30 å hon blir riktig gnällig om jag leker med ipad i sängen å inte gå upp med henne då hehehe.

Nu ska jag också passa på att sova!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge