Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tejpblöjor

Lästid: 1 min

Tilda gillar inte alls Libero Comfort nr5 som är tejpblöjor. Hon vill bara ha Up & Go nr5 som är som en byxa och mer flexibla. Jag antar att hon känner skillnaden. Förr så var det inga problem men när vi var i Thailand så köpte vi mest byxblöjor. Nu har vi 2 paket Comfort som vi hittade längst in i Tildas garderob och måste användas upp för nu är den fullt med Up & Go. (Måns brukar köpa med 4 paket blöjor när han är på jobb i Oslo och det är vi glada för.)

Så fort jag tar fram Comfort så började Tilda lipa och försöker ta av sig blöjan. Den här lilla damen är verkligen bestämd och vet vad hon vill och inte vill.

Print Friendly, PDF & Email

7 kommentarer om “Tejpblöjor

 1. Haha, vad rolig hon är:) C har typ kommit på att han kan dra av up&go, så har han ingen body på sig kan han komma gående med halva skinkorna framme, haha:)

 2. Haha ser C framför mig, nakenfisen! T vill inte ha kläder på sig och vi försöker använda Comfort på dagtid och T vill verkligen bara ha up&go när hon ska sova. Hon blev hysterisk om det var Comfort och försökte slita av sig blöjan varje gång. T har dessutom slutat ha kläder på sig hemma…

 3. Haha ser C framför mig, nakenfisen! T vill inte ha kläder på sig och vi försöker använda Comfort på dagtid och T vill verkligen bara ha up&go när hon ska sova. Hon blev hysterisk om det var Comfort och försökte slita av sig blöjan varje gång. T har dessutom slutat ha kläder på sig hemma…

 4. Haha ser C framför mig, nakenfisen! T vill inte ha kläder på sig och vi försöker använda Comfort på dagtid och T vill verkligen bara ha up&go när hon ska sova. Hon blev hysterisk om det var Comfort och försökte slita av sig blöjan varje gång. T har dessutom slutat ha kläder på sig hemma…

 5. Hahaha, har dom så här starka viljor nu hur ska det då bli sen? Shit…. 😀

 6. Hahaha, har dom så här starka viljor nu hur ska det då bli sen? Shit…. 😀

 7. Hahaha, har dom så här starka viljor nu hur ska det då bli sen? Shit…. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge