Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tefal Ceramic Control – sämsta produkt! 

Lästid: 1 min

Köpte en Tefal Ceramic stekpannan på ÖoB innan jul. Efter en vecka så var den inte så kul längre, se själv! Ska det bli så här? Det är skitkasst kvalitét! 

  

Man ska inte behöva så mycket fett/olja och kan laga fettsnål men ser på detta! Måns värmde egna majstortilla som det blev brända märken som inte gick bort!

Vi hade 2 st Tefal som var ganska nya, i teflon som funkade inte på den induktionshäl vi har nu så vi gav bort dem. De köpte jag också på ÖoB. Kom på senare att vi kunde köpa en magnetisk kontaktplatta som kostar typ 300kr, som man lägger mellan induktionsplattan och kastrullet eller stekpannan som inte funkar med induktionspisar. 

  
Vi har alltid haft Tefal stekpannor och kastrull men nu är jag riktig besviken. Jag har tjatat att jag ville ha en keramiskt stekpanna för det verkar bra! Och så blev det så här! 

Inga kvitto så jag kan inte gå tillbaka till ÖoB och sedan är stekpannan använd.   

Tefal Ceramic Control, 199kr på ÖoB Backaplan. Har köpt 2st likadana Tefal i teflon och varit nöjd, då också på ÖoB.

Så hallå Tefal, vad gör ni åt detta??? Sämsta produkt hittils! 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Tefal Ceramic Control – sämsta produkt! 

 1. Keramiska stekpannor kräver en viss mängd fett för att fungera. Av egen erfarenhet har jag märkt att smör funkar bäst, men man kan även använda olivolja eller kokosolja. Använd inget annat än smör, olivolja eller kokosolja för stekning, för andra fetter bildar ohälsosamma transfetter vid upphettning. Och nej man blir inte fet av fett. =)

  1. Har samma problem. Det har bildats matta ytor på vissa ställen som gör att maten fastnar! Dålig kvalitet!

   1. Ja! Vi använder ändå och det krävs mycket fett…hela grejen är ju att man ska laga fettsnålt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge